БЕЗОПАСНОСТЬ - прежде всего!
Пятница, 17-Май-2024, 4:23:28 AM
Разделы новостей
МНС информирует [80]
По материалам МНС
МОЗ информирует [14]
Новости в сфере охраны здоровья
ФСНС [7]
Фонд страхования от несчастных случаев на производстве
ГГПН [44]
Госгорпромнадзор информирует
Охрана труда [2]
Форма входа
Календарь новостей
«  Июль 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Поиск
Друзья сайта
Мини-чат
200
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 20
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


 

Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2008 » Июль » 8 » 2-9 липня на Дніпропетровщині триватиме ІІI Міжнародний (VIІI Всеукраїнський) збір-змагання юних рятувальників „Школа безпеки”
2-9 липня на Дніпропетровщині триватиме ІІI Міжнародний (VIІI Всеукраїнський) збір-змагання юних рятувальників „Школа безпеки”
4:54:54 PM

2-9 липня у Петриківському районі Дніпропетровщини триватиме ІІI Міжнародний (VIІI Всеукраїнський) збір-змагання юних рятувальників „Школа безпеки”, в якому візьмуть участь понад 250 юнаків і дівчат віком від 14 до 17 років із усіх регіонів України – переможці обласних зборів-змагань, а також юні рятувальники з Росії, Білорусі, Польщі, Молдови, Угорщини та інших країн.
О 16:30 3-го липня у Дніпропетровську, на Фестивальній площі, відбудеться церемонія урочистого відкриття збору-змагання.
Головною метою цього заходу є популяризація серед дітей і молоді здорового й активного способу життя, підвищення рівня їх практичної підготовки до дій в екстремальних ситуаціях, навчання з реагування на надзвичайні ситуації, професійна орієнтація й популяризація професії рятувальника, а також розвиток дитячого руху „Школа безпеки” і встановлення дружніх стосунків із юними рятувальниками зарубіжних країн.
Протягом 8 днів команди змагатимуться за звання найкращої. Організатори змагань на всіх етапах створили умови, наближені до реальності, що допоможе дітям по-справжньому показати свої рятувальні якості. Програма дуже насичена: рятувально-прикладна дистанція, дистанція «Пошуково-рятувальні роботи в умовах природного середовища», зведені польові навчання, під час яких відпрацьовуватимуться вправи з психологічної підготовки до дій із радіаційно-хімічного захисту, проведення пожежно-рятувальних робіт та в зоні техногенної аварії, рятування на воді, долання природних перешкод, пошуково-рятувальні й аварійно-відновлювальні роботи в зоні надзвичайної ситуації, конкурс із основ медицини, різноманітні конкурси, зокрема, „Міс і містер-рятувальник – 2008”. А ще цікава екскурсійна та культурно-розважальна програми. Переможці будуть нагороджені грамотами МНС України та Руху “Школа безпеки”, кубками, медалями та цінними подарунками від організаторів і спонсорів.
Ініціатори та організатори збору-змагання – Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки» та Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. Він проводиться за сприяння МНС, Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту й Міністерства освіти і науки України. “Школа безпеки” створена в 1999 році. Відділення цього руху діють у всіх регіонах.

Категория: МНС информирует | Просмотров: 807 | Добавил: Load
Copyright Safety.at.ua © 2024