БЕЗОПАСНОСТЬ - прежде всего!
Пятница, 17-Май-2024, 5:40:11 AM
Разделы новостей
МНС информирует [80]
По материалам МНС
МОЗ информирует [14]
Новости в сфере охраны здоровья
ФСНС [7]
Фонд страхования от несчастных случаев на производстве
ГГПН [44]
Госгорпромнадзор информирует
Охрана труда [2]
Форма входа
Календарь новостей
«  Апрель 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Поиск
Друзья сайта
Мини-чат
200
Наш опрос
Каков уровень охраны труда на Вашем предприятии?
Всего ответов: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


 

Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2009 » Апрель » 21 » Новини регіональних управлінь виконавчої дирекції Фонду
Новини регіональних управлінь виконавчої дирекції Фонду
5:18:09 PM

13 квітня відбулося засідання Хмельницького обласного організаційного комітету з проведення щорічного огляду-конкурсу на кращу організацію роботи з охорони праці, зниження травматизму, професійних захворювань та загибелі працюючих на виробництві за участю начальника управління виконавчої дирекції Фонду у Хмельницькій області Л. Новіцького та начальника відділу організації профілактики виробничого травматизму та медичного обслуговування В.Мельника.

За сумою набраних балів серед підприємств із середньообліковою чисельністю працюючих до 100 осіб 1-е місце зайняло ВАТ «Агрохім» Полонського району. Серед підприємств із середньообліковою чисельністю працюючих від 100 до 1000 осіб за сумою набраних балів 1-е місце зайняло ВАТ «Славутський солодовий завод» м. Славута. Серед підприємств із середньообліковою чисельністю працюючих понад 1000 осіб 1-е місце зайняло ВП «Хмельницька АЕС» м. Нетішин. Також відмічено підприємство бюджетної сфери, яке серед інших установ має найкращі показники в організації роботи з питань охорони праці, це «Хмельницька обласна психіатрична лікарня №1» Ярмолинецького району.

14 квітня в управлінні виконавчої дирекції Фонду у Закарпатській області проведено навчальний семінар з начальниками, заступниками начальників та страховими експертами з охорони праці відділень по питанню роботи із системою оцінки стану виробничого травматизму та професійної захворюваності.

14 квітня у ТОВ «Евроавтогаз» (м. Київ) відбулося засідання «круглого столу» з розгляду стану охорони праці на підприємстві. Обговорювалось також питання про проведення інструктажів з охорони праці і організацію медоглядів працівників. У засіданні взяли участь керівники підприємства і його структурних підрозділів, страховий експерт з охорони праці Дніпровського районного відділу управління виконавчої дирекції Фонду у м. Києві В. Дубинський.

15 квітня начальник управління виконавчої дирекції Фонду у Дніпропетровській області Н. Братко взяла участь у спільному засіданні представників облдержадміністрації, Головного управління по будівництву та архітектурі облдержадміністрації, Територіального управління Держгірпромнагляду по Дніпропетровській області, обласної організації профспілки працівників будівництва і промбудматеріалів з порядком денним: «Про стан виробничого травматизму за 2008 рік та заходи по забезпеченню умов праці на підприємствах та організаціях будівельної галузі».

15 квітня начальник відділення виконавчої дирекції Фонду у м. Новоград-Волинському Житомирської області Б. Захаров взяв участь у нараді з приватними підприємцями міста на тему: «Статутні напрямки діяльності Фонду. Соціальне страхування від нещасного випадку як прерогатива підприємця».

15 квітня з метою пропаганди передового досвіду в організації роботи з охорони праці відділенням виконавчої дирекції Фонду у м. Феодосія АР Крим спільного з Феодосійським управлінням по експлуатації газового господарства проведено конкурс на кращий структурний підрозділ з організації охорони праці.

З 16 по 21 квітня в рамках підготовки до святкування Всесвітнього дня охорони праці підведено підсумки конкурсів серед підприємств районів Черкаської області на відзнаку за вагомий внесок в охорону праці, на кращого спеціаліста з охорони праці, серед інвалідів - на кращого умільця народних промислів за участю представників райдержадміністрацій, управління виконавчої дирекції Фонду у Черкаській області, теруправління Держгірпромнагляду, керівників підприємств, спеціалістів з охорони праці, потерпілих на виробництві.

16 квітня в управлінні виконавчої дирекції Фонду в Дніпропетровській області відбулося засідання комісії по контролю за збором страхових коштів та погашенню недоїмки.

На засідання комісії були запрошені посадові особи житлово-комунальних підприємств області, які мають заборгованість зі сплати страхових внесків до Фонду: «Верхньодніпровське виробниче управління водопровідно–каналізаційного господарства», «Житловик», КЖЕП «Південне», «Управління житлово-комунального господарства», «Управління водопровідно-каналізаційного господарства» та представники відділень, в яких стоять на обліку зазначені страхувальники.

Посадові особи страхувальників надали пояснення причин несвоєчасної сплати страхових внесків до Фонду. На засіданні комісії також було акцентовано увагу представників підприємств на важливості сплати страхових внесків до Фонду та погашенні недоїмки для своєчасного проведення страхових виплат потерпілим на виробництві.

16 квітня начальник відділення виконавчої дирекції Фонду у Андрушівському районі Житомирської області М. Монастирський взяв участь в оперативній нараді в райдержадміністрації з керівниками підприємств, установ та організацій району на тему: «Стан сплати страхових внесків до Фонду. Проблеми та шляхи вирішення».

Категория: ФСНС | Просмотров: 958 | Добавил: Load
Copyright Safety.at.ua © 2024