БЕЗОПАСНОСТЬ - прежде всего!
Пятница, 17-Май-2024, 6:42:12 AM
Разделы новостей
МНС информирует [80]
По материалам МНС
МОЗ информирует [14]
Новости в сфере охраны здоровья
ФСНС [7]
Фонд страхования от несчастных случаев на производстве
ГГПН [44]
Госгорпромнадзор информирует
Охрана труда [2]
Форма входа
Календарь новостей
«  Июль 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Поиск
Друзья сайта
Мини-чат
200
Наш опрос
Каков уровень охраны труда на Вашем предприятии?
Всего ответов: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


 

Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2008 » Июль » 15

12-13 липня територіальним управлінням Держгірпромнагляду по Київській області та м. Києву перевірено наявність пломб на заборонених до експлуатації атракціонах в парку культури та відпочинку «Партизанська слава» та виконання вимог раніше виданих приписів.

Категория: ГГПН | Просмотров: 873 | Дата: 15-Июл-2008

Як повідомив Міністр України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Володимир Шандра, сьогодні в Лондоні на Конференції країн-донорів Рахунку ядерної безпеки (РЯБ) держави Великої Вісімки (G-8) ухвалили рішення щодо додаткових внесків до РЯБ на суму 62 млн євро. Як наголосив український Міністр Шандра, знаковим є той факт, що до поповнення Рахунку ядерної безпеки приєдналася Росія: сьогодні вона заявила про свій внесок на суму не менше 10 мільйонів доларів. Решта країн-донорів визначатимуться зі своїми внесками до проведення наступної Конференції, – повідомив Володимир Шандра.
Міністр В.Шандра у своєму сьогоднішньому виступі на Конференції, як її співголовуючий повідомив, що через затримку будівництва сховища відпрацьованого ядерного палива (СВЯП-2) на 10 років Україна вже понесла додаткові витрати з держбюджету на суму близько 150 млн євро. “Україна вже внесла до Рахунку ядерної безпеки 5 мільйонів євро. Однак Уряд України, розуміючи всю важливість та необхідність додаткових внесків, вирішив додатково виділити ще 8 мільйонів євро”, – повідомив В. Шандра.
За словами Міністра, в Україні високо оцінили рішення Європейського банку реконструкції та розвитку щодо виділення додаткових видатків на Чорнобильські проекти у сумі 135 млн євро з річного прибутку Банку. Володимир Шандра подякував представникам країн-вкладників РЯБ за донорську допомогу, яку вони надають. А також він закликав інші кра ... Читать дальше »
Категория: МНС информирует | Просмотров: 717 | Дата: 15-Июл-2008

За травень-червень поточного року на Рівненщині зафіксовані 7 випадків укусів людей зміями, у порівнянні з минулим роком за весь літній період тільки 2 випадки. Всі постраждалі потрапляли в реанімацію. На щастя, летальних випадків не було, і це лише завдяки своєчасно наданій допомозі. Напади змій на людей сталися в Радивилівському, Здолбунівському, Зарічненському та Гощанському районах, а також у місті Кузнецовськ. У всіх випадках укуси отримували під час заготівлі сіна та збирання ягід. Тому, вирушаючи у подорож до лісу, необхідно ретельно підбирати одяг та взуття, найголовніше – ніколи не залишатися наодинці та мати при собі мобільний телефон, щоб у випадку біди викликати швидку медичну допомогу, або рятувальників МНС. Адже після укусу людини змією до надання ефективної медичної допомоги відлік часу вимірюється хвилинами. Для того, щоб захиститися від укусів змій та інших отруйних тварин, необхідно знати, які їх види трапляються в цій місцевості, та особливості їхньої поведінки: вміти розрізняти ознаки отруйних і неотруйних тварин, наприклад, вужа і гадюки, й уникати з ними контакту; пам`ятати, що різкі рухи тільки привертають увагу цих тварин і можуть викликати їхній напад. Укус гадюки особливо небезпечний для хворих людей, він викликає як місцеву дію (сильний біль, набряк, крововиливи), так і загальну токсичну дію на організм (ослаблення серцевої діяльності, зниження артеріального тиску тощо). Крововиливи у внутрішні органи бувають неб ... Читать дальше »

Категория: МНС информирует | Просмотров: 884 | Дата: 15-Июл-2008

Copyright Safety.at.ua © 2024