БЕЗОПАСНОСТЬ - прежде всего!
Пятница, 17-Май-2024, 5:40:34 AM
Разделы новостей
МНС информирует [80]
По материалам МНС
МОЗ информирует [14]
Новости в сфере охраны здоровья
ФСНС [7]
Фонд страхования от несчастных случаев на производстве
ГГПН [44]
Госгорпромнадзор информирует
Охрана труда [2]
Форма входа
Календарь новостей
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск
Друзья сайта
Мини-чат
200
Наш опрос
Каков уровень охраны труда на Вашем предприятии?
Всего ответов: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


 

Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » МНС информирует
« 1 2 3 4 ... 7 8 »
О 11:55 16-го квітня в Одесі, на вулиці Промисловій, 1, на МПО «Кислородмаш», при проведенні ремонтних робіт 48-річний слюсар упав із кран-балки та загинув.

Центр зв’язків із громадськістю ГУМНС в Одеській області.
Категория: МНС информирует | Просмотров: 803 | Дата: 17-Апр-2009

Із 30-го березня до 10-го квітня 2009 року Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи проведе інформаційну інтернет-конференцію "Чорнобиль – довгий слід трагедії" з нагоди 23-х роковин аварії на ЧАЕС. Провідні експерти з питань радіаційної безпеки, соціального та медичного захисту постраждалих унаслідок Чорнобильської катастрофи дадуть відповіді користувачам мережі інтернет на всі проблемні питання із зазначеної теми. З цією метою на весь період проведення заходу створена спеціальна електронна поштова скринька: 2009@mns.gov.ua. Відповіді публікуватимуться з періодичністю в один-два дні на офіційному сайті МНС – www.mns.gov.ua у розділі «Чорнобиль». МНС запрошує до участі в інтернет-акції представників зацікавлених органів державної влади, а також неурядових організацій.

Департамент у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Категория: МНС информирует | Просмотров: 734 | Дата: 18-Мар-2009

О 15:00 17-го березня піротехнічною групою МНС вилучені та знешкоджені 25 мін і 1 граната часів Великої Вітчизняної війни, виявлені напередодні в урочищі Фігурівка Чугуївського району Харківщини. Всього за добу на території країни знайдені 18 вибухонебезпечних предметів часів війни: 4 артснаряди та 14 мін.

Прес-служба МНС.

Категория: МНС информирует | Просмотров: 673 | Дата: 18-Мар-2009

О 18:00 17-го березня в полі поблизу села Рачин Дубенського району Рівненщини, на газопроводі середнього тиску, діаметр якого – 400 міліметрів, через корозію металу стався порив. У результаті чого тимчасово без газопостачання залишилися місто Дубно (12200 абонентів) та 33 насeлених пункти району (4190 абонентів). Аварійно-відновлювальні роботи ведуть бригади ВАТ „Рівнегаз” у кількості 46 чоловік і 11 одиниць техніки. На місці працює опергрупа Головного облуправління МНС.

Прес-служба МНС.

Категория: МНС информирует | Просмотров: 803 | Дата: 18-Мар-2009

О 06:12 17-го березня у місті Орджонікідзе, що на Дніпропетровщині, під час пожежі в двохкімнатній квартирі на третьому поверсі п`ятиповерхівки бійці МНС на чолі зі старшим лейтенантом служби цивільного захисту Сергієм Кобзяком евакуювали з сусідніх помешкань і верхніх поверхів 7 людей. Орієнтовна причина пожежі -- коротке замкнення телевізора 2007 року випуску.

Центр пропаганди Головного управління МНС у Дніпропетровській області.

Категория: МНС информирует | Просмотров: 786 | Дата: 18-Мар-2009

Близько 18:00 16-го березня на Полтавщині, у Нових Санжарах, врятували 10-річного Олега Житника, котрий провалився під кригу на маленькому озерці шестиметрової глибини. Це зробили двоє друзів. Опісля школи хлопці зайшли до Олега і покликали гуляти. Одразу ж побігли до місцевого озера. Через глибину і холодні джерела, лід на водоймі ще тримався, проте був тонкий і дуже крихкий. Олегові набридло ганяти по берегу і він запропонував пограти у гру «хто пройде далі по озеру». Коли інші відмовилися, пішов сам. «Ми навіть не звернули на нього уваги, про щось продовжували говорити, навіть відвернулися, – згадує Едуард, при цьому жваво жестикулюючи, наче розказує сценарій бойовика, аж тут почули крик Олега. Обертаємося, а він посеред озера провалився!» Хлопці не розгубилися: Едік побіг кликати дорослих, а Олег П`явка, не чекаючи допомоги, рушив тонкою кригою до потопаючого. Підійшовши прямо до лунки, він потягнувся до хлопчика і навіть узяв його за руку, але забув про свою безпеку та теж провалився. Проте він схопився руками за кригу і вибрався на лід. Йому при цьому було страшно за Олега, той уже декілька разів пропадав під водою…
А в цей час Едуард Завалій зчинив такий галас! Першим його почув керуючий апаратом райради Віктор Моцак, будинок матері якого, де він якраз перебував, стоїть найближче до озера. Добродій мерщій схопив довгу мотузку і разом із Едиком кинувся на поміч дітям. На біду мотузка була вся у вузлах. Віктор намагався її розплу ... Читать дальше »

Категория: МНС информирует | Просмотров: 775 | Дата: 18-Мар-2009

Героям-пожежним Чорнобиля присвячується
18 – 21 березня

Дев’ята міжнародна спеціалізована виставка
ПОЖЕКСПО-2009

Із 2001 року в Національному комплексі «Експоцентр України» щорічно проводиться спеціалізована виставка пожежної тематики «ПОЖЕКСПО», яка присвячена героям-пожежним Чорнобиля.
У роботі попередньої виставки «ПОЖЕКСПО-2008», що проходила в квітні 2008 року на площі 800 кв.м, узяли участь більше 40 підприємств та організацій, діяльність яких пов’язана з протипожежною, ядерною і техногенною безпекою, питаннями охорони праці, промислової безпеки, екології та захисту навколишнього середовища.
«ПОЖЕКСПО-2009» – це чудова нагода для пошуку нових партнерів, укладання вигідних контрактів, координації спільних зусиль щодо ядерної, техногенної та пожежної безпеки в Україні.

Т е м а т и к а в и с т а в к и:

• Організація пожежної охорони і забезпечення робіт у надзвичайних ситуаціях
• Пожежна техніка, засоби пожежогасіння та вогнезахисту
• Спорядження пожежних і рятувальників
• Автоматичні системи пожежогасіння, сигналізації та оповіщення
• Інди ... Читать дальше »

Категория: МНС информирует | Просмотров: 816 | Дата: 17-Мар-2009

О 01:40 17-го березня в селищі Зуя Білогірського району Криму, в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житловому будинку, виникла пожежа, внаслідок якої загинули 3 людей. О 02:00 відділенням Державної пожежної охорони МНС пожежа була ліквідована. Її причина встановлюється.

Прес-служба МНС.

Категория: МНС информирует | Просмотров: 756 | Дата: 17-Мар-2009

О 15:55 16-го березня у селі Бендюги Сокальського району Львівщини, на території ТОВ „Західна українська аграрна компанія”, внаслідок порушення заходів безпеки під час електрозварювальних робіт на цистерні ємністю 20 тонн сталося загоряння парів дизельного палива. В результаті загинула 1 людина, ще 2 людей із опіками у стані середнього ступеню важкості госпіталізовані. Пожежа була ліквідована працівниками товариства. На місці працювала опергрупа Головного облуправління МНС.

Прес-служба МНС.

Категория: МНС информирует | Просмотров: 807 | Дата: 17-Мар-2009

Близько 11:00 16-го березня у селі Зелений Гай Новоселицького району Буковини виникла пожежа у двохповерховому житловому будинку. Його ремонтували четверо найманих працівників. Господаря ж оселі на цей час не було на місці…
– Весь будинок був у суцільній димовій завісі, – розповів інспектор райвідділу МНС старший лейтенант служби цивільного захисту Олександр Марусяк. – Троє будівельників устигли вибігти на вулицю, проте щось розповісти рятувальникам вони не змогли, бо були в шоковому стані. Всередині хати бійці МНС виявили тіло чоловіка без ознак життя. Це був четвертий робітник, який не встиг урятуватися. Один із постраждалих шпиталізований із опіками І-ІІ ступеня рук та обличчя.
За 15 хвилин пожежа була ліквідована, проте у будинку згоріло чимало майна. Бійцям МНС удалося врятувати від займання дві сусідніх будівлі. Встановлено, що під час укладання плитки "майстри" змастили підлогу спеціальним клеєм, випаровування якого накопичились у приміщенні котельні та призвели до загоряння.

Центр пропаганди ГУМНС у Чернівецькій області.

Категория: МНС информирует | Просмотров: 715 | Дата: 17-Мар-2009

Copyright Safety.at.ua © 2024