БЕЗОПАСНОСТЬ - прежде всего!
Пятница, 17-Май-2024, 6:42:34 AM
Разделы новостей
МНС информирует [80]
По материалам МНС
МОЗ информирует [14]
Новости в сфере охраны здоровья
ФСНС [7]
Фонд страхования от несчастных случаев на производстве
ГГПН [44]
Госгорпромнадзор информирует
Охрана труда [2]
Форма входа
Календарь новостей
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск
Друзья сайта
Мини-чат
200
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 20
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


 

Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » Архив материалов
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 14 15 »

В Луганську продовжено акцію „Червоне золото”, що розпочалася 30 січня 2009 року. Акція знайшла активний відгук серед студентської молоді. Більше 100 курсантів Луганського інституту внутрішніх справ МВС України здали свою кров для лікування маленьких пацієнтів лікарень Луганська. Активну участь в акції взяли студенти Луганського національного аграрного університету, Луганського національного університету ім. Т.Шевченка. Найближчим часом заплановані донорські дні у Східноукраїнському національному університеті ім. В.Даля та Луганському державному медичному університеті.

Активну участь у акції „Червоне золото” взяли і співробітники Артемівської, Жовтневої та Ленінської районних у місті Луганську рад, які здавали кров для пацієнтів своїх районних дитячих лікарень.

Загалом в акції вже взяли участь більше 200 небайдужих луганчан.

Кров донора – це могутній засіб лікування та профілактики багатьох захворювань, а в деяких випадках переливання крові – єдиний спосіб врятувати хворого.

Прес-служба МОЗ України

Категория: МОЗ информирует | Просмотров: 787 | Дата: 17-Мар-2009

На початку березня в селі Петрівка Ужгородського району, що на Закарпатті, відкрито нове приміщення фельдшерсько-акушерського пункту. Привітати мешканців села з цією подією приїхало керівництво району, начальник управління охорони здоров’я Закарпатської обласної державної адміністрації Василь Скрип.

“Фельдшерсько-акушерський пункт протягом багатьох років розташовувався в одній кімнаті Петрівської загальноосвітньої школи. Тепер це - нове, світле приміщення з окремими кабінетами, оснащене всім необхідним устаткуванням для ефективної роботи медиків села”, – зазначила завідуюча ФАП Світлана Борисенко.

Відкриття першого у 2009 році ФАПу є прикладом доброї співпраці районної держадміністрації, активу села та управління охорони здоров’я. Так, для ФАПу с. Петрівка Управлінням охорони здоров’я Закарпатської обласної адміністрації закуплено комплект обладнання, за кошти районного бюджету закуплено будівельні матеріали на суму 45 тис. гривень, а сільською радою виділено нове приміщення та проведено його капітальний ремонт.

Відтепер в новому оснащеному ФАПі зможуть обслуговуватись 451 мешканець села, серед яких 100 дітей та підлітків, 103 пенсіонери та 351 особа дорослого населення.

Прес-служба МОЗ України

Категория: МОЗ информирует | Просмотров: 763 | Дата: 17-Мар-2009

Героям-пожежним Чорнобиля присвячується
18 – 21 березня

Дев’ята міжнародна спеціалізована виставка
ПОЖЕКСПО-2009

Із 2001 року в Національному комплексі «Експоцентр України» щорічно проводиться спеціалізована виставка пожежної тематики «ПОЖЕКСПО», яка присвячена героям-пожежним Чорнобиля.
У роботі попередньої виставки «ПОЖЕКСПО-2008», що проходила в квітні 2008 року на площі 800 кв.м, узяли участь більше 40 підприємств та організацій, діяльність яких пов’язана з протипожежною, ядерною і техногенною безпекою, питаннями охорони праці, промислової безпеки, екології та захисту навколишнього середовища.
«ПОЖЕКСПО-2009» – це чудова нагода для пошуку нових партнерів, укладання вигідних контрактів, координації спільних зусиль щодо ядерної, техногенної та пожежної безпеки в Україні.

Т е м а т и к а в и с т а в к и:

• Організація пожежної охорони і забезпечення робіт у надзвичайних ситуаціях
• Пожежна техніка, засоби пожежогасіння та вогнезахисту
• Спорядження пожежних і рятувальників
• Автоматичні системи пожежогасіння, сигналізації та оповіщення
• Інди ... Читать дальше »

Категория: МНС информирует | Просмотров: 816 | Дата: 17-Мар-2009

О 01:40 17-го березня в селищі Зуя Білогірського району Криму, в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житловому будинку, виникла пожежа, внаслідок якої загинули 3 людей. О 02:00 відділенням Державної пожежної охорони МНС пожежа була ліквідована. Її причина встановлюється.

Прес-служба МНС.

Категория: МНС информирует | Просмотров: 756 | Дата: 17-Мар-2009

О 15:55 16-го березня у селі Бендюги Сокальського району Львівщини, на території ТОВ „Західна українська аграрна компанія”, внаслідок порушення заходів безпеки під час електрозварювальних робіт на цистерні ємністю 20 тонн сталося загоряння парів дизельного палива. В результаті загинула 1 людина, ще 2 людей із опіками у стані середнього ступеню важкості госпіталізовані. Пожежа була ліквідована працівниками товариства. На місці працювала опергрупа Головного облуправління МНС.

Прес-служба МНС.

Категория: МНС информирует | Просмотров: 807 | Дата: 17-Мар-2009

Близько 11:00 16-го березня у селі Зелений Гай Новоселицького району Буковини виникла пожежа у двохповерховому житловому будинку. Його ремонтували четверо найманих працівників. Господаря ж оселі на цей час не було на місці…
– Весь будинок був у суцільній димовій завісі, – розповів інспектор райвідділу МНС старший лейтенант служби цивільного захисту Олександр Марусяк. – Троє будівельників устигли вибігти на вулицю, проте щось розповісти рятувальникам вони не змогли, бо були в шоковому стані. Всередині хати бійці МНС виявили тіло чоловіка без ознак життя. Це був четвертий робітник, який не встиг урятуватися. Один із постраждалих шпиталізований із опіками І-ІІ ступеня рук та обличчя.
За 15 хвилин пожежа була ліквідована, проте у будинку згоріло чимало майна. Бійцям МНС удалося врятувати від займання дві сусідніх будівлі. Встановлено, що під час укладання плитки "майстри" змастили підлогу спеціальним клеєм, випаровування якого накопичились у приміщенні котельні та призвели до загоряння.

Центр пропаганди ГУМНС у Чернівецькій області.

Категория: МНС информирует | Просмотров: 715 | Дата: 17-Мар-2009

В ході комплексної перевірки ВАТ «Чорномортехфлот» інспекторами Одеської державної інспекції промислової безпеки та охорони праці на морському транспорті та  зв’язку було заборонено експлуатацію 13 суден.

Виявл ... Читать дальше »

Категория: ГГПН | Просмотров: 732 | Дата: 17-Мар-2009

Відбулося засідання ради теруправління Держгірпромнагляду по Чернівецькій області. Розглядалися законність та порядок розробки, зокрема, Купського родовища керамічної сировини ТзОВ «Надія» Глибоцького району та Опришенського родовища керамічної сировини НВП «МІМ» Глибоцького району.

Категория: ГГПН | Просмотров: 750 | Дата: 17-Мар-2009

Особливий режим контролю за станом промислової безпеки та охорони праці запроваджено на двох підприємствах, де сталися нещасні випадки із тяжкими наслідками – ВАТ «Дніпропетровський Втормет» та ВАТ «Дніпрометиз». Проведення відповідних обстежень передбачено силами служб охорони праці та інженерно-технічними працівниками підприємств відповідно до розроблених графіків. Також здійснюватиметься контроль виконання означених заходів та проведення позачергових цільових перевірок стану промислової безпеки та охорони праці на обох підприємствах інспекторами Держгірпромнагляду.

Категория: ГГПН | Просмотров: 939 | Дата: 17-Мар-2009

За результатами перевірки стану охорони праці та промислової безпеки міського житлово-комунального господарства ЖКК «Будівельник» (м. Хмельницький) заборонено експлуатацію шести пасажирських ліфтів. Притягнуто до адміністративної відповідальності головного інженера відповідального за організацію безпечної експлуатації ліфтів підприємства та 3 відповідальні особи спеціалізованих організацій, які виконують згідно договору технічне обслуговування та ремонт ліфтового господарства.

Категория: ГГПН | Просмотров: 780 | Дата: 17-Мар-2009

Copyright Safety.at.ua © 2024